keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Tytöt Petra,Merja,Irene,Leena,Tiina-Maria,Taru ja Eila


                   Tytöt ovat kiiltäväpintaista kartonkia,vaatteet paperia.
                 Aika hyväkuntoisia.Nukkien korkeus 15cm-17cm.
Vuosiluku ja piirtäjä?

Petra

Merja

Irene

Leena

Tiina-Maria

Taru

Eila

8 kommenttia:

  1. Moi Aino!Kiva että tulit taas käymään blogissani ja mukava kuulla että tykkäät näistä tytöistä,nämä kuuluvat samaan sarjaan,minusta olisi kiva myös tietää kuka nämä on piirtänyt ja miltä vuodelta ovat,mutta ei ole tiedossa.

    VastaaPoista
  2. Ei ole tiedossa... mutta saatiin nuo joululahjaksi siskoni kanssa joskus 70-luvun alussa... 74-75 ehkä? Olivat pitkään lempinukkeja, minä olin 5-6 ja sisko 9-10 :-D
    Niitä oli enemmänkin, parillinen määrä jotta meillä oli molemmilla yhtä monta... vaikkei me muistaaksemme jaettu niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ketutar! Kiva kuulla että olisivat 70-75-luvulta,kiitos paljon tiedosta sinulle on se mukava että joku tietää näistä.Minulla ei ole näitä tyttöjä alkuperäisinä muita kuin nämä ja kuusi saman sarjan kopionukkea.Kiitos vierailustasi ja tervetuloa uudestaankin,lisäilen kuvia aina välillä kun ehdin.

      Poista
  3. Meillä on tuo Tiina-Maria. Hän tuli pienessä kiiltäväkantisessa kirjassa, jonka toisessa kannessa oli punapukuinen leikkotukkainen tyttö. Epäilen, että joskus 70-luvulla, koska en muista, mitkä nimet tytöt saivat. Muut tytöt ovat minulle vieraita. Kiva nähdä heidät!

    VastaaPoista
  4. Moi Maria! Nämä olisivat siis 70-luvulta,kiva tietää kiitos sinulle tiedosta Maria.Minäkään en tiedä ovatko nuo tyttöjen nimet alkuperäisiä,mutta kun ostin nämä niin niillä oli nämä nimet taustapuolella.Kiitos taas vierailustasi Maria ja tervetuloa uudestaankin katselemaan ja kommentoimaan.

    VastaaPoista
  5. Hei! Löysin juuri tämän Tiina-Marian ja hänen kanssaan samassa kirjassa olleen tytön. Tytöillä oli kirjassa nimet, Tiina-Maria on Marja, tummatukkainen punapukuinen Päivi. Molemmat nimiä, joita olemme suosineet paperinkeillamme, mutta nämä nimet olivat kirjassa. Marjalla on enemmän vaatteita tallessa, ainakin kolme kesämekkoa ja kenkäpari, lisäksi takissa on kiinni hattu.

    VastaaPoista
  6. Moi Maria! Mukava kuulla että löysit tämän Tiina-Marian ja toisen tytön samassa kirjassa,siis nuken oikea nimi on Marja,näillä minun nukeilla oli nämä nimet kirjoitettu nukkien taakse kun ne ostin,niin en ollut varma ovatko ne niiden oikeat nimet.Arvelinkin että heillä varmaan on enemmän vaatteita kuin minun nukella.Kiva taas kun kävit vierailemassa blogissani ja tervetuloa uudestaankin,laittelen lisää kuvia nukeistani aina välillä kun ehdin.

    VastaaPoista